WEB BLOG
this site the web

A fi intreg...

Traim cu impresia ca, pentru ca ceva sa fie divin, trebuie sa fie perfect. Gresim. De fapt, adevarul este exact opusul. A fi divin inseamna a fi intreg – si a fi intreg inseamna a fi totul: pozitivul si negativul, binele si raul, albul si negrul.

Cand ne acordam ragazul de a ne descoperi umbra si darurile ei, intelegem ce a vrut Jung sa spuna prin: “Aurul se afla in intuneric”

Fiecare dintre noi trebuie sa descopere acel aur, pentru a ne reuni cu Sinele nostru sacru

2 comentarii:

nespecificat spunea...

nu exista post al tau in care sa nu imi vina sa scriu ..."da ai dreptate", sau "e adevarat" etc...in final mi s-a facut teama de cat de complet atingi...si nu e o ironie ieftina de mascul falos, ci chiar ma intreb de unde, cum poti simti toate acestea?...si de unde atata bun gust in "casa asta a ta"?...si muzica...totul e ca o calatorie pe o planeta gen "pandora" dar nu pandora...si ma opresc aici pentru a nu strica acest echilibru estetic si al sufletului deschis aici in aceste pagini incredibil de reale...ma bucur enorm ca existi!

dakini spunea...

Iti multumesc mult pentru oaza de suflet pe care ai adus-o prin comentariul tau; ma bucur ca te afli pe aceeasi lungime de unda sufleteasca si astfel, ceea ce scriu este ceea ce simti si tu! Adevarul este unic nu se schimba de la persoana la persoana. Perspectiva pe care o avem fata de adevar insa difera de multe ori, alteori se aseamana. Ca in cazul de fata. Cum pot sa simt toate astea... adevarul ca daca stau sa aprofundez aceast raspuns ajung sa ma treaca lacrimile si sa plec umila capul in fata maretiei lui Dumnezeu...

Trimiteți un comentariu

Text

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away!

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies