WEB BLOG
this site the web

Cuvintele pot separa, pot distanta...

Cuvintele au puterea pe care noi le-o dam. Uneori nu este intelept sa le luam prea in serios. Oamenii nu fac intotdeauna ceea ce spun ca vor face. Asteapta sa vezi daca cuvintele se vor risipi, sau vor prinde radacini. Asteapta sa vezi daca faptele reflecta mesajul cuvintelor. Nu te grabi sa le crezi si nici sa te lasi « lovit » de mesajul lor.

Cuvintele spuse in graba, sub impulsul urii si furiei, alimentate de neimplinire, frustrare, imaturitate, pierderea controlului launtric si al separarii, pot fi iertate si uitate.

Numai atunci cand asemenea cuvinte se traduc in fapte, e nevoie sa le iei in serios. Nu lasa cuvintele sa puna distanta intre suflete, caci distanta duce mai devreme sau mai tarziu la separare. Pana atunci, cand faptele reflecta fidel cuvintele, nu lasa cuvintele sa va imparta in tabere separate. Nu exista decat o singura tabara.

Si aceasta tabara se numeste Iubire.

Tu ce alegi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Text

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away!

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies