WEB BLOG
this site the web

Ceea ce apare şi dispare nu este real

<> Nisargadatta Maharaj

Adevărul a fost căutat întotdeauna de către oameni, în toate epocile. Cei care au avut intuiţia profundă a faptului că nu întotdeauna ceea ce este considerat în mod obişnuit a fi real coincide cu Adevărul, şi-au creat propriile sisteme, căi şi modalităţi prin care au reuşit să treacă dincolo de voalul iluziei, descoperind astfel Realitatea. Demersul nu este uşor iar căile pot fi multiple. Adevărul se ocultează sub diferite forme, în afară, ca şi în exterior, şi de aceea a-L descoperi, mai devreme sau mai târziu, nu este decât o chestiune de perseverenţă, vigilenţă şi hotărâre.

Întreabă-te în fiecare clipă ce este real şi ce nu este real, ce te apropie de Adevăr şi ce te depărtează, ce este Adevărul şi cine eşti tu... Vei descoperi că, deşi ascuns în forme multiple, Adevărul este Unul singur, este în tot şi în toate, iar Totul eşti chiar tu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Text

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away!

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies