WEB BLOG
this site the web

Iubirea nu-ti cumpara mai multe jucarii

Chiar daca te hotarasti sa alegi iubirea chiar in acest moment, aceasta nu inseamna ca vei obtine un Mercedes nou. Alegerea iubirii este o alegere mai profunda decat cunosc furnizorii de cristaluri si asii teoriei abundentei - pentru ca alegerea trebuie facuta nu doar de adultul spiritualizat, ci si de copilul ranit, care nu e sigur ca nu e demn de iubire. Daca dai crezare invatatilor cu straluciri de inger, atunci poti sa bati din picior chiar acum si, precum Dorothy, sa te duci direct acasa. Nimeni nu te poate contrazice, daca asta e de folos. Dar daca nu foloseste, s-ar putea sa realizezi ca Dorothy are o calatorie de facut in lumea de jos. Acolo ea va intalni atat ingeri, cat si demoni. Va trebui sa infrunte intunericul, pentru a gasi lumina. La fel ca noi, ea va trebui sa stea fata in fata cu toate aspectele proprii si ale altora, care ii displac - deoarece aceasta inseamna calatoria catre intregire. Aceasta nu este genul de iubire din vata de zahar. Nu este o abordare de tip comercial a mantuirii. Este genul de iubire care ai nevoie de o viata intreaga pentru ca sa inveti sa dai si sa primesti. este genul de ispasire ce are loc in transee... Too Much Love Will Kill You - Brian May

Continua sa gasesti Iubire

Temelia Iubirii noastre nu este perfecta si nu va fi niciodata asa. Pe alocuri, ea este uscata, prost facuta, superficiala. Cateodata, ne intrebam cum de se tine pe picioare. Da, se tine. se tine pentru ca asa vrem noi, pentru ca fiecare zi suntem dispusi sa facem ceea ce ne cere relatia - chiar daca, uneori, o facem cu proteste si tipete. Se tine, pentru ca noi continuam sa gasim iubire, chiar daca trecem, cu dificultate si tristete, prin durere. Se tine, pentru ca noi stim ca partenerul nostru va fi alaturi de noi - indiferent de ce se intampla. Nu aflam imediat acest lucru. Nu e ceva ce putem promite dinainte. Este ceva ce se produce la momentul potrivit. Robert Miles - Naked & Sacred

Lupta interioara (cu sine)

Intro seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da interiorul fiecarei fiinte. Si ii spuse asa: Exista in fiecare dintre noi doi lupi. (La noi, la crestini, cei doi lupi sunt ingerii, cel de pe umarul drept si cel de pe umarul stang.) Lupul Raului. El este furia, invidia, gelozia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea. Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea. Dupa o clipa de gandire, nepotelul il intreba: -Bunicule, si care lup castiga lupta? La care batranul ii raspunse simplu: -Cel pe care il hranesti.

Iubirea nu ia ostatici

Cel ce iubeste fara conditii nu impune nici o limita libertatii sale si nici libertatii altcuiva. El nu incearca sa pastreze iubirea - intrucat a incerca sa o pastrezi, inseamna a o pierde.

Iubirea este un dar care trebuie oferit in mod constant, intrucat este cerut in fiecare clipa. Iubirea nu ia ostatici, nu se targuieste si nu poate fi compromisa de frica.

Si pentru ca ideile sunt cel mai frumos exprimate prin versuri, iata cateva care mi-au picat mie in maini, in cadrul unui joc divin acum cativa ani:

Am fost la targul de pasari/

Si-am cumparat pasari/

Pentru tine,/

Dragostea mea/

Am fost la targul de flori/

Si-am cumparat flori/

Pentru tine,/

Dragostea mea./

Am fost la targul de fiare vechi/

Si-am cumparat lanturi/

Lanturi grele/

Pentru tine, Dragostea mea./

Apoi am fost la targul de sclave/

Te-am cautat/

Dar nu te-am gasit/

Dragostea mea.

Text

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away!

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies