WEB BLOG
this site the web

Ceea ce iubim, prospera!

Ceea ce pretuim cu adevarat, ne retine atentia plina de iubire. Este ingrijit, udat si dus la o implinire perfecta. Acest lucru nu se intampla peste noapte. El nu se intampla exact in modul in care am dori noi sa se intample si atunci cand am vrea. Dar se manifesta atunci cand conditiile sunt propice. Iar dupa aceea, pentru a creste si a inflori, are nevoie de angajarea noastra neintrerupta...

Fata in fata

Adevarul este ca poti sa fi tot atat de fericit cu o alta persoana, pe cat poti sa fi cu tine insuti. Daca tie iti place cine esti, a fi cu o alta persoana poate fi o prelungire a fericirii tale. Dar, daca nu te placi, a fi cu o alta persoana nu poate decat sa-ti exacerbeze nefericirea.

Decizia ta de a intra intr-un parteneriat nu ar trebui sa se bazeze pe dorinta de-a evita sa te privesti pe tine insuti, ci pe dorinta de-a te privi si mai intens. Atunci cand traiesti impreuna cu alti oameni, e posibil sa le declansezi ranile nevindecatesi e posibil ca ei sa ti le declanseze pe ale tale.

A deveni constient de partile nevindecate din tine nu este nici placut, nici usor. Si totusi, acest lucru este o parte necesara a calatoriei catre intregirea sufleteasca.

Relatia este ca o lama uriasa de plug. Ea strapunge straturile superficiale ale constiintei si iti scoate la iveala cele mai adanci temeri si nesigurante. Daca nu esti dispus sa privesti la aceste lucruri in profunzime, poate ca ar trebui sa-ti spui sub semnul intrebarii dorinta de-a te afla intr-o relatie intima.

Nu te poti apropia de o persoana - fara sa ajungi fata in fata cu tine insuti.

Text

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away!

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies